Heermoes is een woonlocatie in Veenendaal. Bij Heermoes wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). De locatie ligt in een gewone woonwijk. Er zijn wat winkels in de buurt en het centrum van Veenendaal is niet zo ver.

Wonen bij Heermoes

We wonen hier met acht mensen, waarvan vijf bewoners wat ouder worden. Twee bewoners hebben een eigen appartement. De anderen hebben een zit/slaapkamer. De huiskamer is sfeervol. Daar eten we samen. Doen we een spelletje. En kijken we ’s avonds televisie.

Ondersteuning

De begeleiders stimuleren je om lekker actief te zijn. De ene bewoner gaat vaak naar een orgelconcert. De andere bewoner rijdt paard. En de derde bewoner gaat regelmatig naar de kerk. We ondersteunen je waar jij het nodig hebt. Daar maken we duidelijke afspraken over. De afspraken zetten we in een ondersteuningsplan.

Ondernemende locatie

We hebben een groot terras. Daar kun je in de zomer lekker van de zon genieten. We organiseren veel leuke dingen. Zo gaan we weleens lekker uit eten. En maken we soms een uitstapje. Laatst waren we nog op de kaasboerderij. Het is hier gezellig. Je voelt je hier echt thuis.

Heermoes

Woonlocatie
Heermoes 44
3903 EA VEENENDAAL
asdas

Doelgroep

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!

Locatietype

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.

Faciliteiten

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

In een belevingsgerichte tuin ervaar je allerlei verschillende soorten prikkels. De tuin heeft verschillende natuur gerelateerde elementen met aandacht voor zicht, tastzin, geluid, geur en smaak.

Woonvorm

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

Ligging

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

Binnen 1km afstand van de locatie is er een bos of park gelegen.

Binnen 1km afstand van de locatie bevinden zich winkels.

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.

Componence Asset List

Belangstelling en wachten

Soms kun je niet direct terecht op de plek waar je wilt wonen. Je kunt er dan voor kiezen om te wachten. Er zijn twee opties:

  1. Als we verwachten dat er binnen een jaar een plek vrijkomt dan kun je op de wachtlijst worden geplaatst.
  2. Als we verwachten dat het minimaal een jaar en misschien wel langer gaat duren voordat er een passende plek vrijkomt dan kun je op de belangstellendenlijst worden geplaatst.

Wanneer er nog niet direct zicht is op een plek dan bekijken we graag samen met jou de alternatieven. Overbruggingszorg thuis kan eventueel ook een optie zijn.