Haemstedehof is een woonlocatie in Vlaardingen. Bij Haemstedehof wonen 16 mensen tussen 23 en 75 jaar, met een verstandelijke beperking (VB).

Wonen bij Haemstedehof in Vlaardingen

Het huis heeft drie verdiepingen, die bereikbaar zijn via de trap of lift. Er zijn 13 grote kamers met een wastafel. De bewoners die hier wonen delen de douche en het toilet met 4 personen. Er zijn ook 3 zelfstandige appartementen. Haemstedehof beschikt over een gemeenschappelijke woonkamer en een groene beschutte tuin. Hier staan bankjes in waar de bewoners graag een praatje maken met elkaar. Er is een fitness- en snoezelruimte. Huisdieren zijn er niet.

Persoonlijke begeleiding bij Haemstedehof

Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig die de bewoners alle ondersteuning biedt die nodig is. Er wordt dagelijks gekookt en samen gegeten in de woonkamer. Vlaardingen is een van de groenste plaatsen van Nederland. De bosrijke omgeving nodigt uit tot een wandeling of fietstocht. Er is een klein winkelcentrum en openbaar vervoer in de buurt.

Haemstedehof

Woonlocatie
Haemstedehof 10
3132 ZH VLAARDINGEN
Doelgroep

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Woonlocatie

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.
Specialisme

epilepsie

autisme

Ligging

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

winkels

Binnen 1km afstand van de locatie bevinden zich winkels.

openbaar vervoer

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

rolstoeltoegankelijk

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.
Woonvorm

eigen zit/slaapkamer

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

 

 

 

Componence Asset List