Grand Café Willem Horeca is een werk- en dagbestedingslocatie in Middelburg voor mensen met een verstandelijke beperking (VB) of een lichte verstandelijke beperking (LVB).

Werken bij Grand Café Willem

Grand Café Willem bevindt zich in een wooncomplex aan de Oranjelaan in Middelburg. Bij Grand Café Willem Horeca is vervelen er niet bij. Iedere dag komen hier mensen gezellig wat drinken, lunchen of dineren. Een keer in de twee weken komen de kinderen van het KOW zingen met de ouderen die naar de koffieochtend komen.

Je kunt hier van alles doen, zoals koffie zetten, lunch serveren en drankjes schenken. Ook kun je werken in de keuken. Taken die er ook bij horen, zijn: zalen klaarzetten, schoonmaken, de kassa bedienen, de was doen en strijken, afwassen, voorraad aanvullen of naar de markt om verse groente te halen. Het groente- en fruitafval brengen we op de fiets naar een boerderij voor de dieren.

Leren

We kijken naar wat je leuk vindt om te leren. Je kunt les krijgen in keukenvaardigheden, zoals snijtechnieken en warenkennis. Wat je verder kunt leren, zijn bedieningsvaardigheden, sociale vaardigheden, rekenen en kennis van het nieuws. Voor meer informatie over onze leerwerktrajecten kun je kijken op het overzicht van de leerwerktrajecten.  

We zien je graag bij Grand Café Willem!

Grand Café Willem Horeca

Werk en dagbesteding, Leerwerktraject
Oranjelaan 17
4332 VA MIDDELBURG
asdas

Doelgroep

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!

Specialisme

Locatietype

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Een leerwerktraject geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om te wennen aan het werkende leven. Je doet werknemersvaardigheden op en leert tegelijkertijd een specifiek vak. Het traject wordt afgesloten met een branche-erkend certificaat.

Faciliteiten

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.

Ligging

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.