Grand Café Nieuw Zuid is een werk- en begeleidingslocatie in Hilversum voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) en een verstandelijke beperking (VB).

Werken bij Grand Café Nieuw Zuid

Grand Café Nieuw Zuid zit in het woonzorgcomplex van Amaris. Als je het leuk vindt om in de horeca te werken, dan kun je meehelpen in het Grand Café. Het is hier altijd gezellig druk. Mensen van het woonzorgcentrum komen een kopje koffie drinken of een hapje eten. Net als bewoners uit de buurt. Je maakt lunchgerechten klaar, helpt met de koffie, thee en drankjes klaarzetten en serveert bezoekers hun bestelling. Natuurlijk zorg je er ook voor dat alles netjes schoon en opgeruimd is.

Ook kun je helpen bij activiteiten voor de oudere bewoners van het woonzorgcentrum. De bloemen en tuin onderhouden. Helpen met de wasservice of pakketjes rondbrengen bij de bewoners.

Het kan ook allebei. Bijvoorbeeld twee dagen in de horeca en twee dagen werkzaamheden doen voor het woonzorgcentrum. Samen kijken we wat bij jou past en wat je graag wilt doen. Je hoeft je hier echt niet te vervelen.

Grand Café Nieuw Zuid

Ontmoetingsplek, Werk en dagbesteding, Leerwerktraject
Van Ghentlaan 2A
1215 PP HILVERSUM
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Ontmoetingsplek

Op ontmoetingsplekken komen mensen bij elkaar. Er is professionele begeleiding aanwezig en er komen mensen uit de buurt. Je kunt er terecht voor sociale contacten maar ook met een hulpvraag.

Werk en dagbesteding

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Leerwerktraject

Een leerwerktraject geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om te wennen aan het werkende leven. Je doet werknemersvaardigheden op en leert tegelijkertijd een specifiek vak. Het traject wordt afgesloten met een branche-erkend certificaat.
Specialisme

autisme

Ligging

zorgcentrum

Binnen 1km afstand van de locatie is er een zorgcentrum.

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

bos/park

Binnen 1km afstand van de locatie is er een bos of park gelegen.

winkels

Binnen 1km afstand van de locatie bevinden zich winkels.

openbaar vervoer

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.
Faciliteiten

restaurant

lunchroom

locatiepagina kwaliteit

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via: 0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.