Godfried Bomansstraat is een woonlocatie in Heerhugowaard voor mensen met lichte verstandelijke beperking (LVB), een verstandelijke beperking (VB) of moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). 

Wonen bij Godfried Bomansstraat In Heerhugowaard

De locatie bevindt zich op de tweede verdieping van een appartementencomplex en heeft een groot gezamenlijk dakterras. Er wonen veertien mensen in de leeftijd tussen de 25 en 60 jaar. Op de begane grond is een basisschool, wijkcentrum en reguliere appartementen.

Je krijgt een appartement met een eigen slaapkamer, badkamer en een woonkamer met open keuken. De appartementen hebben een (frans) balkon. 

We hebben twee algemene ruimtes waar je samen kunt eten, koffie kunt drinken of deel kunt nemen aan een activiteit zoals knutselen of een spelletje spelen. Op de Godfried Bomansstraat heerst een gezellige sfeer. Soms gaan we met elkaar lekker op stap. Een terrasje pakken, bowlen of wandelen.

Dagbesteding of werk

Bewoners gaan naar de dagbesteding of hun werk. Wij bieden overdag geen dagbesteding aan. Bij thuiskomst op de locatie is er de begeleiding en kun je vertellen wat je die dag hebt meegemaakt. Eten wordt door een bedrijf geleverd op de locatie en in het weekend koken we. We eten samen in de algemene ruimtes, maar je kunt natuurlijk ook zelf in je appartement koken en eten.

In de omgeving

In Heerhugowaard en omstreken worden veel activiteiten georganiseerd. Er zijn sportverenigingen, soosmiddagen, disco’s en eens in de twee weken met de locatie bowlen. Dit is allemaal makkelijk bereikbaar per fiets, het openbaar vervoer of bijvoorbeeld de Hugohopper. De locatie is centraal gelegen op ca. 800m van winkelcentra, supermarkten en sportgelegenheden.

Godfried Bomansstraat

Woonlocatie
Godfried Bomansstraat 92
1702 GT HEERHUGOWAARD
Doelgroep

Moeilijk verstaanbaar gedrag

Je wilt je ontspannen voelen en een zo gewoon mogelijk leven leiden. Wij bekijken samen met jou waar je ondersteuning bij kunt gebruiken. Zodat je zoveel mogelijk zelf kunt blijven doen.

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Woonlocatie

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.
Specialisme

autisme

psychiatrische problematiek

Ligging

centrum

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.

zorgcentrum

Binnen 1km afstand van de locatie is er een zorgcentrum.

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

winkels

Binnen 1km afstand van de locatie bevinden zich winkels.

openbaar vervoer

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.
Woonvorm

eigen zit/slaapkamer

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

eigen keukenblok

Je hebt hier de beschikking over een keukenblok. Het keukenblok hoef je met niemand te delen.

eigen sanitair

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair hoef je met niemand te delen.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

 

 

 

Componence Asset List