Expositieruimte is een werk- en dagbestedingslocatie in Amersfoort. Hier werken mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB). De Expositieruimte is gevestigd op het servicekantoor van Philadelphia.

Werken bij Expositieruimte 

Bij de Expositieruimte staan kunstwerken tentoongesteld. Schilderijen, schalen en vazen van keramiek bijvoorbeeld. Maar ook houtsnijwerk en bijzondere dieren van vilt. Die worden gemaakt op andere locaties van Philadelphia.

Werkzaamheden

Er komen vaak mensen een kijkje nemen bij al dit moois. We vertellen de bezoekers waar de kunstwerken gemaakt zijn. Als iemand iets wil kopen helpen we bij het uitkiezen. Afrekenen en inpakken doen we dan ook. Het is belangrijk dat de expositieruimte er netjes uit ziet. Afstoffen hoort daarbij. En helpen bij nieuwe kunstwerken neerzetten of ophangen.

Webshop

Er is meer dan een expositieruimte. Philadelphia heeft ook een webshop: philadelphiawebshop.nl. Daar kunnen mensen via het internet mooie producten kopen. Die worden ook gemaakt op andere locaties. Als er een bestelling binnenkomt, gaan we direct aan de slag: we zoeken het product, pakken het stevig in en maken het klaar voor het versturen. Zo kan het snel mee met de post. Elke dag is anders.

De expositieruimte is open van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur

Webshop & Expositieruimte

Werk en dagbesteding
Wijersstraat 1
3811 MZ AMERSFOORT
asdas

Doelgroep

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Locatietype

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.