Egoli4U is een woonlocatie in Amsterdam Zuidoost voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB). 

Wonen bij Egoli4U in Amsterdam Zuidoost

Ben jij tussen de 18 en 23 jaar? En wil je leren hoe je zelfstandig kunt wonen? Dan is Egoli4u de juiste plek om te wonen. Egoli4U is een behandellocatie voor 16 jongeren, waar je kan wonen met LVG indicatie. Je hebt een eigen appartement met een slaapkamer, keukenblok en badkamer. Je hebt ook een eigen balkon. Er is een gezamenlijke ruimte, woonkamer met keuken en een terras, waar je met je medebewoners de tijd kan doorbrengen. Je kunt er gezamenlijk koken, eten, filmpje kijken of aan activiteiten deelnemen die wij jou aanbieden.

Omgeving

Egoli4U ligt in het bruisende Amsterdam Zuidoost. Op loopafstand zijn er verschillende winkelcentra zoals de Amsterdamse Poort en er liggen mooie parken aan de Gaasperplas om heerlijk te wandelen, sporten of te ontspannen. Niet te vergeten ligt de imposante Johan Cruijff Arena ook om de hoek.

Werken richting zelfstandigheid

Er is 24/7 begeleiding op de groep. De methodiek Triple C staat bij ons hoog in het vaandel. Met deze methodiek word je gecoacht om je persoonlijke doelen te ontwikkelen richting zelfstandigheid. Daarbij volg je bij ons behandeling op punten waarvoor jij dit nodig vindt. Voorwaarde om bij ons te wonen is dat je (beschut)werk hebt of een opleiding volgt en je behandeling wil volgen en aan jouw doelen wil werken. Hopelijk stroom je op je 23e door naar zelfstandig wonen, Ambulant wonen of misschien toch begeleid wonen. 

Egoli4U

Woonlocatie
Egoliplein 2-11
1103 AB AMSTERDAM
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!

Ouders met een beperking

Een kind krijgen is heel bijzonder. Jij zorgt voor je kind. Wij helpen je te ontdekken hoe je dit het beste kunt doen. Zodat jij je kind zelf zo goed mogelijk op kunt voeden.

Jeugd en gezin

Je wilt je kind een zo prettig mogelijk leven geven. Wanneer je kind een verstandelijke beperking heeft dan heeft dat impact op het gezinsleven. Daarom ondersteunen wij niet alleen jouw kind, maar hebben wij oog voor het hele gezin.
Locatietype

Woonlocatie

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.
Specialisme

auditieve beperking

psychiatrische problematiek

Ligging

centrum

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.

sportaccommodatie

Binnen 1km afstand van de locatie is er een sportaccommodatie.

bos/park

Binnen 1km afstand van de locatie is er een bos of park gelegen.

winkels

Binnen 1km afstand van de locatie bevinden zich winkels.

openbaar vervoer

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.

bibliotheek

Binnen 1km afstand van de locatie is er een bibliotheek.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.
Woonvorm

eigen zit/slaapkamer

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

eigen sanitair

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair hoef je met niemand te delen.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

Vragen

Orthopedagogische ondersteuning is ondersteuning voor mensen met ontwikkelingsproblemen. De orthopedagoog onderzoekt mensen die te maken hebben met leer- of gedragsproblemen. Met als doel om te achterhalen van welke problemen er precies sprake is en wat hier mogelijk de oorzaak van is. Aan de hand van dit onderzoek wordt een ondersteuningsplan opgesteld. Zodat het kind zoveel mogelijk kans krijgt om zicht te ontwikkelen.

 

 

 

Componence Asset List