De Dorpsstraat is een woonlocatie in Zwaag. Bij de Dorpsstraat wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB) of een licht verstandelijke beperking (LVB). We wonen hier met dertien mensen. Iedereen heeft een eigen appartement.

Wonen bij de Dorpsstraat

Bij de Dorpsstraat woon je zelfstandig. In je eigen appartement. Met een woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Buiten hebben we een mooie tuin. Daar kan je andere bewoners ontmoeten. Een kop koffie drinken. En lekker van de zon genieten.

De locatie is rolstoelvriendelijk. Met de rolstoel kan je overal komen. Er is een lift en er zijn geen drempels. De deuren gaan elektrisch open. De begeleiding staat altijd voor je klaar. Je kan samen met hen koken en eten. Boodschappen doen. En spelletjes spelen. Overdag gaat iedereen naar het werk of de dagbesteding.

Omgeving

In de buurt van de locatie is een winkelcentrum met een grote supermarkt, drogist, snackbar, viswinkel en een boekenwinkel met postkantoor. Het centrum van Hoorn is 15 minuten fietsen en met de bus goed bereikbaar.

Dorpsstraat

Woonlocatie
Dorpsstraat 269
1689 GE Zwaag
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Woonlocatie

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.
Specialisme

psychische problematiek

psychiatrische problematiek

Ligging

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

winkels

Binnen 1km afstand van de locatie bevinden zich winkels.

openbaar vervoer

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

rolstoeltoegankelijk

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.
Woonvorm

eigen zit/slaapkamer

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

eigen keukenblok

Je hebt hier de beschikking over een keukenblok. Het keukenblok hoef je met niemand te delen.

eigen sanitair

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair hoef je met niemand te delen.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

 

 

 

Componence Asset List