De Wilgenborgh is een woonlocatie in Papendrecht. Bij de Wilgenborgh wonen we hier met zeventien mensen met een verstandelijke beperking (VB).

Wonen bij de Wilgenborgh

Iedereen heeft een eigen appartement. Met ruime kamer, toilet, douche en keuken. Er zijn drie gezamenlijke woonkamers. Daar kun je na het werk of de dagbesteding vertellen wat je hebt meegemaakt. En daar eten we samen als je dat wilt. Een deel van de bewoners wordt wat ouder. Geen probleem. De begeleiders weten hoe ze met het ouder worden om moeten gaan.

Vlakbij winkelcentrum

Deze cliënten ondersteunen we vooral bij het behouden van vaardigheden. Maar ook de jongere cliënten voelen zich erg thuis op de Wilgenborgh. Je hebt te maken met vaste begeleiders. Die leren jou goed kennen. Ze ondersteunen je precies waar jij het nodig hebt. Er is 24 uur per dag begeleiding. ’s Nachts is er een slaapdienst. Dat geeft een veilig gevoel. De Wilgenborgh ligt vlakbij een groot winkelcentrum. Daar kun je makkelijk even boodschappen doen of gewoon even op een bankje zitten. Als we de Wilgenborgh in één woord moeten beschrijven, dan is dat gezellig. We genieten hier van het samen zijn. Van het samen eten. Van het samen koffiedrinken. Van de uitstapjes naar ‘Maak De Droom Waar’ en het Kerstconcert. Ouders zijn erg betrokken. De meeste ouders komen vaak langs. Soms voor een stukje ondersteuning. En soms gewoon voor de gezelligheid.

De Wilgenborgh

Woonlocatie
Schoolstraat 106
3351 RX Papendrecht
Doelgroep

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Woonlocatie

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.
Specialisme

epilepsie

visuele beperking

autisme

NAH

Ligging

centrum

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.

zorgcentrum

Binnen 1km afstand van de locatie is er een zorgcentrum.

sportaccommodatie

Binnen 1km afstand van de locatie is er een sportaccommodatie.

winkels

Binnen 1km afstand van de locatie bevinden zich winkels.

bibliotheek

Binnen 1km afstand van de locatie is er een bibliotheek.
Woonvorm

eigen zit/slaapkamer

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

eigen keukenblok

Je hebt hier de beschikking over een keukenblok. Het keukenblok hoef je met niemand te delen.

eigen sanitair

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair hoef je met niemand te delen.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

 

 

 

Componence Asset List