De Lamoraal is een woonlocatie in Grootebroek. Bij De Lamoraal wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). We wonen op een mooie plek. Het station en de winkels zijn dichtbij.

Wonen bij De Lamoraal

Bij de Lamoraal wonen mensen van verschillende leeftijden. We wonen hier met 22 mensen. Iedereen heeft een eigen appartement. Met een woonkamer, een keuken, een slaapkamer, een badkamer en een balkon of terras. We wonen op de begane grond en de eerste verdieping. Er is ook een gemeenschappelijke woonkamer, een grote keuken en een koffiekamer. Hier kan je andere bewoners ontmoeten. Een spelletje spelen of televisie kijken. De begeleiding is er 24 uur per dag. Ze helpen je als het nodig is.

Allerlei activiteiten

Op de locatie worden veel activiteiten georganiseerd. Je kunt hier aan yoga doen, computerles krijgen, knutselen, een film kijken of meedoen aan de bingo. We trekken er ook op uit. We gaan bijvoorbeeld zwemmen en bowlen.

De Lamoraal

Woonlocatie
Industrieweg 41
1613 KT GROOTEBROEK
Doelgroep

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Woonlocatie

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.
Ligging

centrum

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.

zorgcentrum

Binnen 1km afstand van de locatie is er een zorgcentrum.

winkels

Binnen 1km afstand van de locatie bevinden zich winkels.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.
Woonvorm

eigen zit/slaapkamer

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

eigen keukenblok

Je hebt hier de beschikking over een keukenblok. Het keukenblok hoef je met niemand te delen.

eigen sanitair

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair hoef je met niemand te delen.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

 

 

 

Componence Asset List