De Haar is een woonlocatie in Huizen. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). De bewoners van de Haar zijn tussen 23 en 70 jaar.

Wonen bij de Haar

Er zijn twee groepen met vier en zeven bewoners. Groep 1 is vrij zelfstandig. Groep 2 heeft meer ondersteuning nodig. In de Haar zijn vier woonhuizen aan elkaar gekoppeld. Er zijn slaapkamers op de begane grond en op de eerste verdieping. Er is geen lift. Er is wel een enorme tuin rondom het huis.

Begeleiding

Overdag zit je op je werk of op de dagbesteding. ’s Avonds ben je lekker thuis. Dan zijn de begeleiders er ook. Op beide groepen hangt een warme sfeer. Je eet samen. En als je 's avonds niet naar je club gaat, kun je aan de grote tafel zitten. Daar kan je puzzelen. Spelletjes doen. Of televisiekijken.

Familie

De Haar is opgezet door familie van de bewoners. De familie is ook betrokken bij de zorg en ondersteuning. Daarnaast zijn er 45 vrijwilligers. Deze helpen je bij koken, strijken, boodschappen doen en de tuin. Bij de Haar staat de Bijbel centraal. Dit betekent dat we samen bidden voor het eten. Samen christelijke liederen zingen en samen de Bijbel lezen. En op zondag gaan we naar de kerk.

De Haar

Woonlocatie
De Haar 3/9
1273 CV HUIZEN
Doelgroep

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Woonlocatie

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.
Specialisme

auditieve beperking

autisme

Ligging

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

openbaar vervoer

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.
Woonvorm

eigen zit/slaapkamer

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

gedeeld sanitair

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair deel je met een (aantal) bewoner(s).

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

 

 

 

Componence Asset List