Dagcentrum Smidsstraat is een werk- en dagbestedingslocatie in Sneek. Hier werken mensen met een verstandelijke beperking (VB). Dagcentrum Smidsstraat is uitgebreid. We zijn aangesloten bij wijkgebouw de Eekmolen in Sneek.

Dagbesteding Dagcentrum Smidsstraat

Je kunt in de wijk activiteiten doen die zich richten op maatschappelijk nut en je doet mee in de samenleving. Er is in het wijkgebouw een ontmoetingsplek voor mensen die behoefte hebben aan sociale contacten of iets samen willen doen.

Ook is er een “Onderhoudsgroep”, waar je kunt werken op gebied van houtbewerking, zoals kloven, schuren, maaien, bloemschikken en schilderwerkzaamheden. En er is nog veel meer te doen.

Werkritme

We bieden ondersteuning om (weer) in een werkritme te komen en verantwoordelijkheid te kunnen dragen. Het zijn activiteiten die zich richten op maatschappelijk nut. Zo kun je met begeleiding toewerken naar een echte baan. Daarvoor hebben we nu een jobcoach. Zij helpen je bij het vinden en behouden van een baan. Zij ondersteunen zowel jou als de werkgever bij het uitvoeren van het werk en de gesprekken met het UWV.

Voor iedereen op de participatieladder hebben wij een werkplek “die er toe doet “ en waarin je meedoet in de samenleving. Ook voor jou! Kom je gauw eens kijken?

Dagcentrum Smidsstraat

Werk en dagbesteding
Smidsstraat 25
8601 WB SNEEK
asdas

Doelgroep

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!

Specialisme

Locatietype

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Faciliteiten

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

Woonvorm

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.