Dagbesteding PhilaFeest een werk- en dagbestedingslocatie in Sliedrecht. Bij dagbesteding Philafeest werken met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). Onze dagbesteding is een gezellige locatie.

Dagbesteding PhilaFeest

Je gaat aan de slag met bakken, koken en het maken van cadeauartikelen. Bij ons is er veel te leren, zoals het maken van taarten, soep koken, we maken lekkere truffels en nog veel meer. Al deze producten verkopen we. Zo leer je de producten ook mooi te verpakken. Je leert de bestellingen op te nemen, met geld rekenen en klanten te helpen. Er zijn ook veel creatieve dingen te doen. Je kunt bijvoorbeeld leren werken met een naaimachine, figuurzagen en er zijn andere activiteiten te doen.

Dagbesteding PhilaFeest

Werk en dagbesteding
Rembrandlaan 3
3362 AC SLIEDRECHT
asdas

Doelgroep

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!

Locatietype

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.