Dagcentrum Heerde is een werk- en dagbestedingslocatie in Heerde. Hier komen mensen met een verstandelijke beperking (VB) of een ernstig meervoudige beperking (EMB). Je kunt hier op twee plekken aan de slag. In de Brugstraat komen mensen met een ernstig meervoudige beperking (EMB). Bij de Kanaalstraat is de dagbesteding voor de ouder wordende mens.

Dagbesteding Heerde

Je kunt in een groep met vier of vijf anderen zitten. Soms doe je ook dingen alleen. Elke week heb je een vast programma. Als je niet met de groep bent, heeft de begeleiding tijd voor jou. We doen dan dingen die jij leuk vindt om te doen. In de Brugstraat hebben we een belevingstheater, je kunt er badderen, muziek maken, voorlezen, koken en bakken. Ook mag je snoezelen, wandelen en naar de soos. Ook kun je elke week zwemmen of paardrijden. In de Kanaalstraat hebben we duo-fietsen of je kunt borduren en/of figuurzagen. In een groep ga je soms samen koken en bakken, wandelen, muziek en kaarten maken.

Dichtbij winkels

De mensen die naar de dagbesteding in de Brugstraat of Kanaalstraat gaan, wonen daar ook. Je woont dus ook met elkaar. Dat schept een band. We zitten midden in het dorp Heerde. De winkels en ook het bos zijn vlakbij.

Dagbesteding Heerde

Werk en dagbesteding
Brugstraat 2b/2d
8181 VH HEERDE
asdas

Doelgroep

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!

Specialisme

Locatietype

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Faciliteiten

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

Snoezelen is een heerlijke ontspannende bezigheid voor mensen met een ernstig meervoudige beperking, maar ook de mensen met een lichtere handicap verblijven er graag.

Ligging

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.