Creatief Atelier & Winkel is een werk- en dagbestedingslocatie in Hilversum. Bij Creatief Atelier & Winkel werken mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). We werken bij het Creatief Atelier & Winkel in twee groepen. De ene groep werkt in de winkel en de andere groep in het atelier.

Dagbesteding bij Creatief Atelier & Winkel

De begeleiders zijn net zo creatief als wijzelf. Er zijn vaste begeleiders. Als je met een werkstuk hulp nodig hebt, dan krijg je dat. Ook leren we dingen zoals nieuwe technieken om de mooiste dingen te maken.

Het atelier

In het atelier maken we mooie schalen en lampenkappen. Ook beplakken en beschilderen we stoelen. Iedereen heeft een eigen werkplek met een kastje voor het werk en de verlichting. We maken leuke dingen en zijn vaak met dezelfde mensen. Alle zelfgemaakte spullen verkopen we in de winkel.

De winkel

De winkel is een leuke plek om te werken, omdat je mensen ontmoet. Je kan in beide groepen in je eigen tempo werken en je wordt goed begeleid.

Het Creatief Atelier & Winkel ligt in het centrum van Hilversum, tegenover de markt. Dat is erg gezellig. Er lopen best veel mensen langs die kijken naar wat wij maken. Aan de achterkant is de Diepeweg en daar is het Atelier.

Creatief Atelier & Winkel

Werk en dagbesteding
Naarderstraat 17/19
1211 AH  HILVERSUM
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Werk en dagbesteding

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.
Specialisme

epilepsie

visuele beperking

autisme

psychische problematiek

psychiatrische problematiek

Ligging

centrum

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.

winkels

Binnen 1km afstand van de locatie bevinden zich winkels.

openbaar vervoer

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat