Het Cleanteam is een werk- en dagbestedingslocatie in Hilversum. Bij het Cleanteam kun je werken met een lichte verstandelijke beperking (LVB)of een verstandelijke beperking (VB). Het team maakt lijnbussen van Connexxion schoon.

Dagbesteding het Cleanteam

Wij maken de bussen heel goed schoon, zodat de reizigers in een frisse en schone bus kunnen reizen. Dit doen we op het terrein van Connexxion in een grote overdekte hal. Uit de regen en de wind. We bespreken met jou wat je leuk vindt om te doen. En wat je graag wilt leren. Sommige collega's willen elke dag hetzelfde doen. Anderen leren graag nieuwe dingen. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten. Er is genoeg keuze!

Cleanteam Hilversum

Werk en dagbesteding
Larenseweg 1
1221 CH HILVERSUM
asdas

Doelgroep

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!

Specialisme

Locatietype

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Ligging

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.