De Buitenbroeksweg is een woonlocatie in Kampen. Hier wonen zes mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) in een boerderij met uitzicht op de landerijen. Heel rustig en helemaal zelfstandig in hun eigen appartement.

Wonen in de Buitenbroeksweg

Er zijn vijf vaste begeleiders die jou goed kennen. Samen maken we duidelijke afspraken over de ondersteuning. Regelmatig bekijken we samen of de afspraken nog goed zijn. We ondersteunen je ’s avonds in je eigen woning. Overdag ga je naar je werk of de dagbesteding.

  • De begeleiders zijn doordeweeks eind van de middag en ‘s avonds aanwezig
  • Zaterdag is er een gedeelte van de dag iemand aanwezig
  • Zondag is er geen begeleiding

In de gezamenlijke ruimte kun je bijvoorbeeld samen eten of een verjaardag vieren, als je dat wilt. We begeleiden je precies waar jij het nodig hebt. Bij het netjes houden van je huis. Bij het (leren) koken. Bij je post. Bij lastige gesprekken met familie of op je werk. Teveel om op te noemen. 

Eigen vervoer

De Buitenbroeksweg ligt buiten Kampen tegen de dijk aan. Het is handig als je eigen vervoer hebt, want de winkels en voorzieningen zijn een eindje weg.

Doelgroep

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Locatietype

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.

Woonvorm

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.

Componence Asset List

Belangstelling en wachten

Soms kun je niet direct terecht op de plek waar je wilt wonen. Je kunt er dan voor kiezen om te wachten. Er zijn twee opties:

  1. Als we verwachten dat er binnen een jaar een plek vrijkomt dan kun je op de wachtlijst worden geplaatst.
  2. Als we verwachten dat het minimaal een jaar en misschien wel langer gaat duren voordat er een passende plek vrijkomt dan kun je op de belangstellendenlijst worden geplaatst.

Wanneer er nog niet direct zicht is op een plek dan bekijken we graag samen met jou de alternatieven. Overbruggingszorg thuis kan eventueel ook een optie zijn.