Brouwerij De Molen is een werk- en dagbestedingslocatie in Bodegraven waar 27 mensen met een beperking mooi en nuttig werk doen.

Dagbesteding Brouwerij de Molen in Bodegraven

In 2006 zijn we gestart met dagbesteding voor één deelnemer in de brouwerij in molen De Arkduif. De Bodegraafse brouwerij is uitgegroeid tot een grote onderneming die speciaal bier brouwt die de hele wereld overgaan. De deelnemers van Philadelphia zijn daarbij van groot belang. Denk aan het plakken van etiketten, het meewerken aan de afvullijn en in het magazijn en de ondersteuning op vele andere vlakken.
De Molen is overgenomen door Swinkels. Het &-teken in het logo is daardoor nog belangrijker: samen maken we een prachtig product. Bij ons staat plezier voorop, met respect voor elkaar. Ongeacht je beperking kan je van meerwaarde zijn op de brouwerij en is er altijd wat voor je te doen. Eén van onze deelnemers werkt al 10 jaar bij ons en heeft zich opgewerkt dat hij vanaf maart 2022 een betaal baan en beschutte werkplek heeft gekregen op de brouwerij. Bekijk hier de film van onze locatie

Supermarkt, café en manege

Een aantal deelnemers werkt in de buurt via ‘Talent op zijn plek’, bij supermarkt Jumbo en het brouwcafé. Tien deelnemers werken een dag in de week bij een manege. Ze houden de boxen schoon en verzorgen de paarden. We bieden voor elk wat wils.

Brouwerij De Molen

Werk en dagbesteding
Doortocht 4
2411 DS Bodegraven
Doelgroep

Ernstige meervoudige beperking

Je kunt genieten van kleine alledaagse dingen. We besteden veel aandacht aan communicatie. Om zo goed als mogelijk te weten te komen wat jij wilt en waarom je dat wilt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Moeilijk verstaanbaar gedrag

Je wilt je ontspannen voelen en een zo gewoon mogelijk leven leiden. Wij bekijken samen met jou waar je ondersteuning bij kunt gebruiken. Zodat je zoveel mogelijk zelf kunt blijven doen.

Ouderen

Je wilt zelf keuzes blijven maken en blijven genieten. Je behoeftes veranderen nu je ouder wordt. We kijken samen naar jouw wensen en mogelijkheden. Zodat jij een aangenaam leven blijft houden en een fijne oude dag hebt.

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Werk en dagbesteding

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.
Specialisme

epilepsie

autisme

psychische problematiek

psychiatrische problematiek

Ligging

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

openbaar vervoer

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

activiteitencentrum

In het activiteitencentrum proberen we je activiteiten aan te bieden waar jij plezier aan beleeft.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat