Brandkolkstraat is een woonlocatie in Dalfsen. Bij de Brandkolkstraat wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). De meeste mensen wonen hier voor het eerst op zichzelf. De bewoners zijn tussen de 33 en 45 jaar.

Wonen bij Brandkolkstraat

De tien bewoners hebben hun eigen ruime appartementen. Met een woonkamer, slaapkamer, keukentje, badkamer en berging. En je hebt je eigen balkon. Daar kun je heerlijk zitten na een dag hard werken. De gemeenschappelijke ruimte heeft ook een balkon. Daar eten we soms samen.

Zelfstandig mogelijk leven

Overdag gaat iedereen naar het werk of de dagbesteding. 's Avonds, 's morgens en in het weekend is er een begeleider. Deze helpt je zo zelfstandig mogelijk te wonen en te leven. We kijken wat je kunt en wat je leuk vindt. En welke vaardigheden je nog kunt verbeteren. Denk aan het zelf boodschappen doen, het vinden van hobby’s en het omgaan met anderen.

Samen activiteiten doen

Vaak kennen de bewoners elkaar uit Dalfsen. Er heerst een echt groepsgevoel. We doen soms samen activiteiten, zoals meedoen met de fietsvierdaagse. En we gaan regelmatig met een aantal bewoners op een terras koffiedrinken.

De Brandkolkstraat ligt in het hartje van het centrum. We wonen tussen 55+’ers en andere huurders. Het pand is rolstoeltoegankelijk. We hebben ook een lift.

Brandkolkstraat

Woonlocatie
Brandkolkstraat 15/35
7721 ZR DALFSEN
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Woonlocatie

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.
Ligging

centrum

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.

zorgcentrum

Binnen 1km afstand van de locatie is er een zorgcentrum.

winkels

Binnen 1km afstand van de locatie bevinden zich winkels.

openbaar vervoer

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

rolstoeltoegankelijk

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.
Woonvorm

eigen zit/slaapkamer

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

eigen keukenblok

Je hebt hier de beschikking over een keukenblok. Het keukenblok hoef je met niemand te delen.

eigen sanitair

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair hoef je met niemand te delen.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

 

 

 

Componence Asset List