Bij de Notabelen is een werk- en dagbestedingslocatie in Bleskensgraaf. Hier werken mensen met een verstandelijke beperking (VB). Bij de Notabelen werken we samen in het oude gemeentehuis van Bleskensgraaf met andere bedrijven en de gemeente.

Dagbesteding Bij de Notabelen

Van oude materialen maken wij mooie dingen. Dat kan van alles zijn. Dat principe heet: cradle to cradle. Verder kijken we samen met de deelnemers waar ze goed in zijn en wat ze goed kunnen. Heeft een deelnemer andere talenten of interesses dan zoeken we contact met bedrijven. Met deze bedrijven kijken we of er voor hun een plek is om te werken.

Geïnteresseerde buurt

De sfeer is goed en de mensen in de buurt zijn geïnteresseerd in de locatie. Ze komen nog weleens binnen om te kijken wat we maken. Verder zijn er regelmatig vrijwilligers die ons helpen.

Bij de Notabelen

Werk en dagbesteding
Hofwegen 24a
2971 XB BLESKENSGRAAF
asdas

Doelgroep

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Locatietype

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Woonvorm

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

Ligging

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.