Bedrijfsrestaurant Reclassering is een werk- en dagbestedingslocatie in Rotterdam. Bij ons kan je werken met een verstandelijke beperking (VB) of een licht verstandelijke beperking (LVB). Het bedrijfsrestaurant van Reclassering Nederland in Rotterdam, daar werken wij.

Dagbesteding bij Bedrijfsrestaurant Reclassering

Bij Bedrijfsrestaurant Reclassering is er veel te doen. Iedere dag kunnen de medewerkers van Reclassering in het bedrijfsrestaurant komen lunchen. De taken zijn verdeeld. De een doet boodschappen, de ander begint met snijden van groente. Er zijn ook vaak andere klusjes in het gebouw te doen.

Wij maken van alles

We maken verse soepen, van echte groenten. Ook maken we lekkere broodjes belegd met zelfgemaakte, hartige producten. Elke dag staat er een lekkere salade op het menu. En taartjes, cakejes en koekjes.

Er moeten ook taken gebeuren die misschien minder leuk lijken. Afwassen en schoonmaken, maar dat is niet erg om te doen. Er is gelukkig wel een afwasmachine.

Het bedrijfsrestaurant is op de achtste etage, dus iedereen kan er genieten van een prachtig uitzicht. Het is hard werken, maar ook erg gezellig!

Bedrijfrestaurant Reclassering

Werk en dagbesteding
Marconiplein 2
3029 AK ROTTERDAM
asdas

Doelgroep

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Locatietype

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Faciliteiten

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.

Ligging

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.