Augustinuscollege is een werk- en dagbestedingslocatie in Groningen. Bij het Augustinuscollege volgen mensen een leerwerktraject met een licht verstandelijke beperking (LVB).

Leren en werken bij Augustinuscollege

Op CSG Augustinus ondersteunen wij de conciërges bij allerlei taken. Samen met jou kijken wij naar een passend takenpakket. Belangrijk is dat je samen en alleen kunt werken. Naast het werk is er af en toe ook tijd voor ontspanning. Tijdens de pauzes bijvoorbeeld, maar we organiseren ook leuke teamuitjes.

Werken op een school

Lijkt het jou een uitdaging om op een school te werken? Zit je nu op school en zoek je een leuke en leerzame werkplek? Dan ben je bij ons van harte welkom. Natuurlijk is het mogelijk om eerst bij ons een stage te lopen. Na je stage kun aan de slag op CSG Augustinus of je kunt doorstromen naar het leerwerktraject.

Augustinuscollege

Werk en dagbesteding, Leerwerktraject
Admiraal de Ruyterlaan37
9726 GP GRONINGEN
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.
Locatietype

Werk en dagbesteding

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Leerwerktraject

Een leerwerktraject geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om te wennen aan het werkende leven. Je doet werknemersvaardigheden op en leert tegelijkertijd een specifiek vak. Het traject wordt afgesloten met een branche-erkend certificaat.
Woonvorm

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat