CSG Augustinus is een christelijke middelbare school in Groningen. Philadelphia biedt hier arbeidsmatige dagbesteding aan voor jongeren met een lichte verstandelijke beperking (LVB).

Dagbesteding bij CSG Augustinus
Meedoen in de maatschappij is belangrijk. Lijkt het jou een leuke uitdaging om op een school te werken? Dan kun je op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag aan de slag bij het Augustinuscollege. Vanuit de dagbesteding helpen we de conciërges van deze school bij allerlei taken. Zoals de koffieautomaten schoonmaken, oud papier verzamelen en afval prikken. Ook kun je helpen in de kantine. Bijvoorbeeld bij het maken van soep, broodjes en een middagsnack.

Leuke klussen
Bij het Augustinuscollege werk je in een veilige omgeving en op je eigen tempo. Naast je vaste taken is er vaak iets extra’s te doen. Zoals helpen bij de kerstversiering. Of koffie, thee en lekkers uitdelen tijdens de examentraining. Ook kun je helpen bij het innemen en uitdelen van de boeken aan het einde en het begin van het schooljaar. Kortom: er is genoeg leuks te doen!

Werken met begeleiding
Samen met jou kijken we welke taken bij jou passen. Je kunt samenwerken met anderen, maar ook alleen als je dat fijn vindt. Er is altijd een begeleider van Philadelphia in de buurt om je te helpen.

Augustinuscollege

Werk en dagbesteding, Leerwerktraject
Admiraal de Ruyterlaan 37
9726 GP GRONINGEN
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.
Locatietype

Werk en dagbesteding

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Leerwerktraject

Een leerwerktraject geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om te wennen aan het werkende leven. Je doet werknemersvaardigheden op en leert tegelijkertijd een specifiek vak. Het traject wordt afgesloten met een branche-erkend certificaat.
Woonvorm

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat