Bij de Buren is een werk- en dagbestedingslocatie in Gorinchem. Hier werken wat oudere mensen en jongeren met een lichte verstandelijke beperking (LVB).

Werken Bij de Buren

Bij de Buren zit middenin de binnenstad van Gorinchem. We geloven in de kracht van doen. En in de combinatie van wat oudere mensen en jongeren: die is heel waardevol en biedt je veel mogelijkheden.

Ben je jong en heb je interesse in de horeca of dienstverlening, dan zit je bij ons zeker op je plek. Bij ons leer je bijvoorbeeld wat het betekent om verantwoordelijk te zijn voor jouw werk. Ben je wat ouder, dan voel je je bij onze laagdrempelige dagbesteding zeker thuis. We kijken altijd samen met jou naar wat bij je past en hoe we jouw dag het best in kunnen delen. In overleg is er veel mogelijk.

Beweging is een belangrijk onderdeel van onze dagbesteding. Twee keer per week doen we sport- en spelactiviteiten onder leiding van een sportcoach. Daarmee werk je niet alleen aan je conditie, maar ook aan je sociale vaardigheden. Dat zorgt voor samenwerking en een prettige sfeer.

We stimuleren je zo zelfstandig mogelijk te zijn en te blijven. Bij ons voel je je veilig en je wordt uitgedaagd. Zo groei je.

Bij de buren

Werk en dagbesteding
Drie Koningenstraat 2
4201 JR GORINCHEM
asdas

Doelgroep

Je wilt zelf keuzes blijven maken en blijven genieten. Je behoeftes veranderen nu je ouder wordt. We kijken samen naar jouw wensen en mogelijkheden. Zodat jij een aangenaam leven blijft houden en een fijne oude dag hebt.

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!

Specialisme

Locatietype

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Faciliteiten

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

In het activiteitencentrum proberen we je activiteiten aan te bieden waar jij plezier aan beleeft.

Ligging

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.

Binnen 1km afstand van de locatie is er een uitgaansgelegenheid.

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.

Binnen 1km afstand van de locatie is er een bibliotheek.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.