Arbeid IJsselwelle is een werk- en dagbestedingslocatie in Kampen. Bij Arbeid IJsselwelle werken mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). De werkzaamheden vinden in een bedrijvenpand plaats op het industrieterrein in Kampen.

Dagbesteding bij Arbeid IJsselwelle

Arbeid IJsselwelle bestaat uit een groep deelnemers die onder begeleiding dagelijks lichte industriële arbeids- en seriematige werkzaamheden uitvoeren. Dit doen de deelnemers voor verschillende bedrijven in en rondom Kampen.

Deelnemen werkproces

Arbeid IJsselwelle bestaat uit een groep deelnemers die onder begeleiding dagelijks lichte industriële arbeids- en seriematige werkzaamheden uitvoeren. Dit doen de deelnemers voor verschillende bedrijven in en rondom Kampen.

Veilig en vertrouwd werkklimaat

Door de nabijheid van de begeleiders heerst er een veilige en vertrouwd werkklimaat. Hierdoor kunnen de deelnemers zich ontwikkelen om mogelijk een stap te maken op de participatieladder. We werken voor verschillende bedrijven in Kampen en omgeving.

Arbeid IJsselwelle

Werk en dagbesteding
Industrieweg 15
8263 AA KAMPEN
asdas

Doelgroep

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!

Locatietype

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Faciliteiten

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.