Anfieldroad is een woonlocatie in Amsterdam. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). De 24 bewoners van de Anfieldroad zijn tussen 40 en 80 jaar.

Wonen bij Anfieldroad

Iedereen woont in ruime appartementen op de tweede, derde en vierde verdieping. Er is een lift en een trap. In ieder appartement wonen tussen de twee en acht bewoners. Ieder appartement heeft een woonkamer met keuken en een wasruimte. In de woonkamer kun je samen koken en samen eten. Op de eigen slaapkamer heb je nog een wastafel

Begeleiding

Op Anfieldroad woon je in een groep. Lekker huiselijk. Op iedere groep staat een begeleider. Deze begeleider helpt je om het beste uit jezelf te halen. Dit is maatwerk. De begeleider luistert goed naar jou. En kijkt naar wat jij nodig hebt. Sommige bewoners gaan iedere dag naar het werk of de dagbesteding. Sommigen blijven thuis. Voor de thuisblijvers is er iedere woensdag een leuke activiteit. En natuurlijk kun je ook meegaan met uitstapjes. We doen veel leuke dingen. Zo zijn we naar Artis geweest en naar de pannenkoekenboot. Vanaf Anfieldroad loop je in 15 minuten naar de winkels. En de tramhalte is aan de overkant.

Anfieldroad

Op Anfield Road in Liverpool ligt het stadion van de voetbalclub Liverpool. Op Anfieldroad in Amsterdam zijn zes woningen van Philadelphia. Op beide plaatsen hoor je hetzelfde lied: You’ll never walk alone. Je staat er nooit alleen voor.

Anfieldroad

Woonlocatie
Anfieldroad 244/250
1098 WE AMSTERDAM
asdas

Doelgroep

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!

Specialisme

Locatietype

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.

Faciliteiten

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.

Ligging

Binnen 1km afstand van de locatie is er een zorgcentrum.

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

Binnen 1km afstand van de locatie is er een sportaccommodatie.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.

Componence Asset List

Belangstelling en wachten

Soms kun je niet direct terecht op de plek waar je wilt wonen. Je kunt er dan voor kiezen om te wachten. Er zijn twee opties:

  1. Als we verwachten dat er binnen een jaar een plek vrijkomt dan kun je op de wachtlijst worden geplaatst.
  2. Als we verwachten dat het minimaal een jaar en misschien wel langer gaat duren voordat er een passende plek vrijkomt dan kun je op de belangstellendenlijst worden geplaatst.

Wanneer er nog niet direct zicht is op een plek dan bekijken we graag samen met jou de alternatieven. Overbruggingszorg thuis kan eventueel ook een optie zijn.