Ambulante begeleiding Twente is bedoeld voor mensen die zelfstandig wonen en zo nu en dan een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Ambulante begeleiding Rijssen/ Twenterand

We begeleiden in huis of op kantoor. Daarnaast hebben we ook een inloopavond samen met de Twentse Zorg Centra. Heb je ergens moeite mee? Dan kun je ons om hulp vragen en zoeken we samen naar oplossingen. Wil je precies weten wat Philadelphia voor je kan doen? Neem dan contact met ons Cliëntbureau op.

Het telefoonnummer van het Cliëntbureau is: 0800-0830

Ambulante begeleiding Twente

Ontmoetingsplek
Veeneslagen 80
7463 CL RIJSSEN
asdas

Doelgroep

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!

Locatietype

Op ontmoetingsplekken komen mensen bij elkaar. Er is professionele begeleiding aanwezig en er komen mensen uit de buurt. Je kunt er terecht voor sociale contacten maar ook met een hulpvraag.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.