Ambulant Deventer is een ontmoetingsplek in Deventer. Deze vorm van begeleiding is bedoeld voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) die zelfstandig wonen en zo nu en dan een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Ambulante begeleiding Deventer

Voor deze begeleiding heb je een indicatie nodig. Wil je precies weten wat Philadelphia voor je kan doen? Neem dan contact met ons Cliëntbureau op. Het Cliëntbureau zorgt ervoor dat een medewerker van Philadelphia binnen twee dagen contact met je opneemt. Iedereen is anders; wij bekijken samen met jou wat voor jou belangrijk is. We kunnen je precies uitleggen hoe Philadelphia je kan helpen.

Wij erkennen en kennen de obstakels die jij ervaart. Samen helpen we je graag op weg om de juiste keuzes te maken. Zodat je uiteindelijk jouw eigen weg kunt kiezen.

Mijn Netwerk

Wij bieden onze ambulante ondersteuning aan door middel van het concept Mijn Netwerk. Dat betekent dat je zowel persoonlijke begeleiding als begeleiding in groepsvorm kunt krijgen op de ontmoetingsplek. Op de ontmoetingsplek kun je daarnaast bijvoorbeeld een cursus volgen. Ook kun je 24 uur per dag gebruikmaken van DigiContact: 24/7 ondersteuning via beeldbellen.
 
Telefoonnummer Cliëntbureau: 0800-0830.

Ambulant Deventer

Ontmoetingsplek, Ambulante begeleiding
Radboutlaan 1
7415 VA DEVENTER
asdas

Doelgroep

Je wilt je ontspannen voelen en een zo gewoon mogelijk leven leiden. Wij bekijken samen met jou waar je ondersteuning bij kunt gebruiken. Zodat je zoveel mogelijk zelf kunt blijven doen.

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Specialisme

Locatietype

Op ontmoetingsplekken komen mensen bij elkaar. Er is professionele begeleiding aanwezig en er komen mensen uit de buurt. Je kunt er terecht voor sociale contacten maar ook met een hulpvraag.

Als je op jezelf woont maar wel wat ondersteuning kunt gebruiken dan kun jij bij Philadelphia gebruikmaken van 'Mijn Netwerk'. Samen met jou bekijken we waar jij op dit moment behoefte aan hebt. Zo kun je zoveel als mogelijk zelf doen en jouw leven leiden zoals jij dat wilt.

Ligging

Binnen 1km afstand van de locatie is er een zorgcentrum.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.