Aan de Groene Markt is een werk- en dagbestedingslocatie in Dordrecht. Bij Aan de Groene Markt werken mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) en een verstandelijke beperking (VB). We hebben een monumentaal pand. In het hart van het mooie Dordrecht.

Dagbesteding bij Aan de Groene Markt

Bij Aan de Groene Markt vinden wij het belangrijk om duurzaam te werken. Daarom maken wij cadeau-artikelen met een boodschap. Al onze producten worden gemaakt van restmaterialen. Wij geven ze een nieuwe bestemming. Zo maken wij bijvoorbeeld tassen van oude borduurwerken en restleer kussens van oude/kapotte jeans (broeken of jassen). Je kunt het zo gek niet bedenken of wij maken van oude spullen weer leuke hippe producten.

Bij Aan de Groene Markt kun je werken aan verschillende projecten. In deze projecten werken we samen met de gemeente. Een belangrijk kenmerk van onze arbeidsmatige dagbesteding is de leerzame invulling. Kennisdelen, inspireren en samenwerken staan centraal.

Het gaat om:

  • het opdoen van arbeidsritme;
  • het leren van sociale en andere werknemersvaardigheden;
  • het vergroten van de participatiemogelijkheden;
  • het leren van vakvaardigheden op het gebied van textiel en houtbewerking en/of facilitaire dienstverlening (winkelbediening).

Aan de Groene Markt

Werk en dagbesteding
Groenmarkt 19b
3311 BD DORDRECHT
Doelgroep

Moeilijk verstaanbaar gedrag

Je wilt je ontspannen voelen en een zo gewoon mogelijk leven leiden. Wij bekijken samen met jou waar je ondersteuning bij kunt gebruiken. Zodat je zoveel mogelijk zelf kunt blijven doen.

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.
Locatietype

Werk en dagbesteding

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.
Specialisme

epilepsie

auditieve beperking

visuele beperking

autisme

Ligging

centrum

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.

winkels

Binnen 1km afstand van de locatie bevinden zich winkels.
Faciliteiten

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.

restaurant

arbeidstoeleiding

locatiepagina kwaliteit

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via: 0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.