‘t Bakhuys is een werk- en dagbestedingslocatie in Huizen. Hier werken veertien mensen met een verstandelijke beperking (VB). Het is hier altijd gezellig!

Dagbesteding ‘t Bakhuys

Je mag de hele week in de bakkerij komen. Of een paar dagen. Samen zijn we trots op de producten die we maken. We verkopen onze lekkernijen aan bedrijven en zelfs aan restaurants. Vooral onze appeltaart is beroemd. De begeleiders helpen je waar je het nodig hebt.

Werkzaamheden

Alle medewerkers krijgen een taak in de bakkerij. Je kunt deeg maken of gebaksvormen invetten. We rollen het bladerdeeg uit en snijden koekjes. Voor iedereen is wat te doen. Zo moeten er ook wekelijkse boodschappen gedaan worden en maken we elke dag de bakkerij helemaal schoon.

‘t Bakhuys is een geweldige plek om te werken. Het ruikt hier altijd heerlijk. Naar verse saucijzenbroodjes en appeltaart. En pure chocola. Een plek waar je als je jarig bent zelf een cake mag bakken om aan je collega's te trakteren. Als dat geen feest is…

't Bakhuys

Werk en dagbesteding
Oranjenassauplein 100
1272 KV HUIZEN
Doelgroep

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Werk en dagbesteding

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.
Specialisme

epilepsie

auditieve beperking

autisme

Ligging

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

locatiepagina kwaliteit

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via: 0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.