Zonnetuinen is een woonlocatie in Apeldoorn voor mensen met een (verstandelijke) beperking (VB).

Wonen bij de Zonnetuinen

Het in 2020 nieuw gebouwde gebouw heeft drie woonlagen. Alle bewoners hebben een eigen studio (één kamer) of een appartement (twee kamers) en zijn allemaal voorzien van een eigen toilet en douche.

Op de begane grond wonen voornamelijk oudere bewoners. Er zijn twee huiskamers voor iedere zes bewoners. De begeleiding is gericht op samen doen en ook overdag is er begeleiding aanwezig (interne dagopvang).

Op de eerste verdieping wonen tien bewoners in hun eigen tweekamerappartement. De begeleiding is gericht op het helpen en ondersteunen waar nodig. Er wordt veel samen gedaan in de huiskamer. Op de tweede verdieping wonen tien bewoners in hun eigen tweekamerappartement. De begeleiding is erop gericht je te helpen in je eigen woning. Daarnaast organiseren we samen verschillende activiteiten in de centrale huiskamer.

Zonnetuinen is rustig gelegen en rondom voorzien van veel groen. Dichtbij zijn verschillende voorzieningen, zoals het openbaar vervoer.

Vrijwilligers

In Zonnetuinen zijn veel vrijwilligers actief die op alle gebieden bewoners ondersteunen in hun dagelijkse activiteiten.

Zonnetuinen

Woonlocatie
Laan van Zonnehoeve 121
7325 AS Apeldoorn
Doelgroep

Ouderen

Je wilt zelf keuzes blijven maken en blijven genieten. Je behoeftes veranderen nu je ouder wordt. We kijken samen naar jouw wensen en mogelijkheden. Zodat jij een aangenaam leven blijft houden en een fijne oude dag hebt.

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Woonlocatie

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.
Ligging

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

openbaar vervoer

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

rolstoeltoegankelijk

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.
Woonvorm

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

eigen sanitair

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair hoef je met niemand te delen.

appartement

Je hebt een zelfstandige woonruimte met aparte woonkamer en slaapkamer(s).

studio

Je beschikt over een zelfstandige woonruimte.

eigen zit-/slaapkamer

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

 

 

 

Componence Asset List