Wendelmoet is een woonlocatie in Monnickendam voor mensen met een verstandelijke beperking (VB).

Zelfstandig wonen bij Wendelmoet in Monnickendam

De Wendelmoet bestaat uit een eengezinswoning waarin drie appartementen zijn gemaakt. Je woont hier zelfstandig in je eigen appartement. We hebben ook nog drie appartementen in de wijk. Deze locaties horen allemaal bij de Oudezijds Burgwal ook in Monnickendam. De Oudezijds Burgwal is de moederlocatie waar 24 uur per dag begeleiding aanwezig is.

In je eigen appartement heb je een woonkamer, een keuken en een badkamer. Er is geen gemeenschappelijke woonkamer of keuken. Dat betekent dat je zo veel mogelijk voor jezelf zorgt. Bijvoorbeeld zelf koken en je huis schoonmaken. Natuurlijk kan je wel bij elkaar op bezoek als je dat leuk vindt.

We hebben een mooie tuin waar je elkaar kan ontmoeten. Hier kun je in de zomer heerlijk van de zon genieten. De begeleiders zijn regelmatig aanwezig en je weet vooraf wanneer jij je begeleidingsuren hebt. De begeleiders helpen je als je daar behoefte aan hebt. Bij hen kan je je verhaal kwijt. Als er bijvoorbeeld iets is gebeurd op het werk of de dagbesteding. In het weekend is er geen begeleiding, maar je kan altijd bellen met Digicontact, die zijn er 24 uur per dag voor je. En wil je een keer mee eten op de Oudezijds Burgwal, dan kan dat geregeld worden.

Ben je behoorlijk zelfstandig, kan je goed voor jezelf zorgen, boodschappen doen en zelf koken en heb je geen 24 uur per dag nabijheid nodig, dan is de Wendelmoet misschien wel een geschikte plek voor je.

Wendelmoet

Woonlocatie
Wendelmoet Claesdochterlaan 16
1141 JC MONNICKENDAM
Doelgroep

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Woonlocatie

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.
Specialisme

autisme

Ligging

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

openbaar vervoer

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.
Woonvorm

eigen zit/slaapkamer

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

eigen keukenblok

Je hebt hier de beschikking over een keukenblok. Het keukenblok hoef je met niemand te delen.

eigen sanitair

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair hoef je met niemand te delen.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

 

 

 

Componence Asset List