Het Eedenplein is een woonlocatie in Heerhugowaard. Bij ons kan je wonen met een verstandelijke beperking (VB) of een licht verstandelijke beperking (LVB). Iedereen woont in het appartementencomplex en krijgt dagbesteding in de omgeving van Heerhugowaard.

Wonen bij het Eedenplein

Bij het Eedenplein worden de bewoners individueel begeleid. De begeleiders helpen om iedereen zo zelfstandig mogelijk te laten leven. Voor de een betekent dit om van tijd tot tijd een praatje te maken. Een ander wordt geholpen met douchen en het maken van eten.

Dichtbij steunpunt

Het is heel plezierig wonen bij deze locatie. Zo is er een steunpunt waar koffie kan worden gedronken. Alle bewoners hebben een eigen kamer, zodat ze hun eigen leven kunnen leiden. Maar als ze het willen, kunnen ze naar de gemeenschappelijke ruimte toe. Bijvoorbeeld om samen te eten of een spel te doen. In de zomer worden er veel activiteiten georganiseerd, zoals wandelingen. De locatie is heel gevarieerd, wat het wonen erg bijzonder maakt.

Van Eedenplein

Woonlocatie
Van Eedenplein 28/96
1702 GW Heerhugowaard
Doelgroep

Moeilijk verstaanbaar gedrag

Je wilt je ontspannen voelen en een zo gewoon mogelijk leven leiden. Wij bekijken samen met jou waar je ondersteuning bij kunt gebruiken. Zodat je zoveel mogelijk zelf kunt blijven doen.

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Woonlocatie

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.
Specialisme

autisme

NAH

Ligging

centrum

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.

uitgaansgelegenheid

Binnen 1km afstand van de locatie is er een uitgaansgelegenheid.

zwembad

Binnen 1km afstand van de locatie is er een zwembad.

sportaccommodatie

Binnen 1km afstand van de locatie is er een sportaccommodatie.

steunpunt

Binnen 1km afstand van de locatie is er een zorgcentrum.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

 

 

 

Componence Asset List