Tussen de Eiken is een intensieve zorglocatie in Apeldoorn. Hier wonen jongeren met en zonder lichte verstandelijke beperking (LVB), eventueel met bijkomende gedragsstoornissen. 

Wonen bij Tussen de Eiken in Apeldoorn

Er zijn twee geschakelde woningen en we bekijken bij aanvang van de bewoning welke kamer het beste aansluit bij de wensen van de toekomstige bewoner. De hoeveelheid jongeren die bij ons woont is wisselend. Er zijn maximaal 12 bewoners, in leeftijd variërend van 12 tot 23 jaar. Iedereen heeft een eigen slaapkamer. De woonkamer met keuken is gemeenschappelijk, evenals de badkamer en de speelruimte met televisie, iPad en computers.

Het is belangrijk dat onze bewoners zich thuis voelen én iets leren

Bij Tussen de Eiken bieden we intensieve zorg door professionels (Triple C). Daarbij staan de wensen en behoeften van de bewoner centraal en proberen we zoveel mogelijk aan te sluiten bij het normale leven. We proberen het huis zo gezellig mogelijk te maken waardoor bewoners zich op hun gemak voelen. Samen met de mensen die belangrijk zijn in het leven van de bewoner, onderzoeken we op welke wijze de bewoner zich zoveel mogelijk thuis voelt en wat hij of zij wil leren. Dat kan bijvoorbeeld zijn: leren koken voor zichzelf of een groep, met financiën omgaan of vrienden maken en houden.

Tussen de Eiken

Intensieve zorglocatie, Logeren en opvang
Tussen de Eiken 103/105
7325 HH Apeldoorn
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.
Locatietype

Intensieve zorglocatie

Op onze intensieve zorglocaties kun je terecht als je dag en nacht hulp nodig hebt. De locatie is ingericht om jouw dagelijks leven zo prettig mogelijk te maken en er is altijd professionele begeleiding aanwezig.

Logeren en opvang

Als je graag even ergens anders wilt zijn dan kun je tijdelijk bij ons verblijven. Je slaapt dan op een locatie van Philadelphia. Bijvoorbeeld in het weekend of tijdens de vakantie.
Specialisme

epilepsie

autisme

psychische problematiek

psychiatrische problematiek

Ligging

uitgaansgelegenheid

Binnen 1km afstand van de locatie is er een uitgaansgelegenheid.

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

zwembad

Binnen 1km afstand van de locatie is er een zwembad.

bos/park

Binnen 1km afstand van de locatie is er een bos of park gelegen.

winkels

Binnen 1km afstand van de locatie bevinden zich winkels.

openbaar vervoer

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

speeltuin

Om de sensorisch motorische ontwikkeling te kunnen waarborgen, zijn er een aantal speeltoestellen in een speeltuin geplaatst. Deze speeltoestellen zijn passend bij de verschillende leeftijden en verschillende niveaus van functioneren.
Woonvorm

eigen zit/slaapkamer

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

eigen sanitair

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair hoef je met niemand te delen.

gedeeld sanitair

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair deel je met een (aantal) bewoner(s).

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat