Trainingshuis Goes is een woonlocatie in Goes. Hier wonen jongeren met een lichte verstandelijke beperking (LVB) en met een verstandelijke beperking (VB).

Wonen bij Trainingshuis Goes

Woon je nu nog thuis maar wil je stappen maken om op jezelf te wonen? Wil je je in een veilige omgeving ontwikkelen op weg naar volwassenheid? Dat kan bij Trainingshuis Goes. Er zijn tien ruime kamers. Je hebt een eigen woon/slaapkamer en deelt een gezamenlijke badkamer. Je woont hier samen met bewoners die dezelfde dingen willen leren. In een mooi huis, met twee gemeenschappelijke woonkamers, een keuken en een tuin in een leuke nieuwbouwwijk in Goes.

Zo gewoon mogelijk leven

Bij Trainingshuis Goes is er aandacht voor een zo gewoon mogelijk leven voor de bewoners. De begeleiders ondersteunen jou, op een persoonlijke manier, bij de dagelijkse dingen. Bij het koken, je persoonlijke verzorging en je gezondheid. Bij het omgaan met geld, het maken van vrienden en het meedoen in de samenleving en het opkomen voor jezelf. En er is hulp en ondersteuning bij school, werk of dagbesteding en vrije tijd. Daarnaast is er veel gezelligheid met elkaar, met tien jonge mensen. Hier kun jij in een paar jaar een ontwikkeling doormaken, op weg naar een grotere zelfstandigheid.

Trainingshuis Goes

Woonlocatie
Dr. W. Dreeslaan 2
4463 XE Goes
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!

Jeugd en gezin

Je wilt je kind een zo prettig mogelijk leven geven. Wanneer je kind een verstandelijke beperking heeft dan heeft dat impact op het gezinsleven. Daarom ondersteunen wij niet alleen jouw kind, maar hebben wij oog voor het hele gezin.
Locatietype

Woonlocatie

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.
Specialisme

autisme

psychiatrische problematiek

Ligging

winkels

Binnen 1km afstand van de locatie bevinden zich winkels.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.
Woonvorm

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

gedeeld sanitair

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair deel je met een (aantal) bewoner(s).

studio

Je beschikt over een zelfstandige woonruimte.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

Vragen

Orthopedagogische ondersteuning is ondersteuning voor mensen met ontwikkelingsproblemen. De orthopedagoog onderzoekt mensen die te maken hebben met leer- of gedragsproblemen. Met als doel om te achterhalen van welke problemen er precies sprake is en wat hier mogelijk de oorzaak van is. Aan de hand van dit onderzoek wordt een ondersteuningsplan opgesteld. Zodat het kind zoveel mogelijk kans krijgt om zicht te ontwikkelen.

 

 

 

Componence Asset List