‘t Berghege is een woonlocatie in Zutphen. Hier wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). Bij ‘t Berghege wonen twaalf mensen. De locatie ligt in de wijk Leesten.

Wonen bij ‘t Berghege

Iedereen heeft een eigen appartement dat je zelf mag inrichten bij ‘t Berghege. Als je wilt, kun in je eigen appartement koken en eten. Sommige bewoners kunnen dat heel goed. Andere bewoners vinden het gezellig om samen te koken en te eten. Dat doen ze in de gemeenschappelijke ruimte. Natuurlijk drinken we na het eten ook nog even koffie samen.

Vaste begeleiders

Bewoners gaan overdag naar het werk of de dagbesteding. Als je thuiskomt, is de begeleiding er. Je hebt te maken met vaste begeleiders. Die leren jou goed kennen. Ze weten dus precies waarbij ze jou moeten ondersteunen.

Pal tegenover ‘t Berghege ligt het winkelcentrum. Dat is handig om boodschappen te doen. De appartementen liggen op de begane grond en op de eerste verdieping. Daarboven wonen andere mensen. Daar kun je af en toe een praatje mee maken.

't Berghege

Woonlocatie
Bernhard Lievegoedstraat 32
7207 PT Zutphen
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Woonlocatie

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.
Ligging

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

winkels

Binnen 1km afstand van de locatie bevinden zich winkels.

openbaar vervoer

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

rolstoeltoegankelijk

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.
Woonvorm

eigen zit/slaapkamer

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

eigen keukenblok

Je hebt hier de beschikking over een keukenblok. Het keukenblok hoef je met niemand te delen.

eigen sanitair

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair hoef je met niemand te delen.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

 

 

 

Componence Asset List