Piazzahof is een woonlocatie in Gorinchem. Op de Piazzahof wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB), moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG), niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of andere aanverwante stoornissen. Het park en het winkelcentrum zijn om de hoek.

Wonen op de Piazzahof

Op de Piazzahof wonen 16 bewoners in hun eigen appartement. Elk appartement heeft een woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. Je woont hier heel zelfstandig. Je kunt gaan en staan waar je wilt. De begeleiding is beperkt op de locatie aanwezig. Als de begeleiding er niet is, dan kun je gebruik maken van DigiContact. Dit is een team professionals waar mee je kunt (beeld)bellen. Zij helpen jou op afstand en zijn 24 uur per dag bereikbaar. Je hebt de vrijheid om mee te eten op de groep of te koken op je eigen appartement.

Begeleiding

Jij en jouw wensen staan centraal. We ondersteunen je om zo veel mogelijk een gewoon, eigen leven te leiden. We stellen jouw eigen autonomie voorop en respecteren de keuzes die jij in je leven maakt. Samen met jou gaan we op zoek naar je talenten en je mogelijkheden. Sommige bewoners wonen samen. Mocht je deze wens hebben, dan kijken we met jou wat er mogelijk is.

Omgeving

De Piazzahof ligt tegenover het winkelcentrum 'het Piazzacentrum'. Het is dus erg makkelijk om je boodschappen te doen. Hier hoef je niet ver voor te lopen. Vlakbij is een park waar je heerlijk kunt wandelen. Er is zelfs een beweegrondje door het park met allerlei oefeningen. Er is ook een kinderboerderij. De Piazzahof is goed bereikbaar, want de bushalte is vijf minuten lopen en ook het treinstation is niet ver weg.

Piazzahof

Woonlocatie
Banneweg 123
4204 AZ Gorinchem
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Woonlocatie

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.
Specialisme

epilepsie

autisme

psychische problematiek

NAH

Ligging

centrum

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.

uitgaansgelegenheid

Binnen 1km afstand van de locatie is er een uitgaansgelegenheid.

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

zwembad

Binnen 1km afstand van de locatie is er een zwembad.

bos/park

Binnen 1km afstand van de locatie is er een bos of park gelegen.

winkels

Binnen 1km afstand van de locatie bevinden zich winkels.

openbaar vervoer

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.
Woonvorm

eigen zit/slaapkamer

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

eigen keukenblok

Je hebt hier de beschikking over een keukenblok. Het keukenblok hoef je met niemand te delen.

eigen sanitair

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair hoef je met niemand te delen.

appartement

Je hebt een zelfstandige woonruimte met aparte woonkamer en slaapkamer(s).

studio

Je beschikt over een zelfstandige woonruimte.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

 

 

 

Componence Asset List