De Mercuriuslaan is een woonlocatie in Apeldoorn. Bij ons kan je wonen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) en een verstandelijke beperking (VB).

 

Wonen bij de Mercuriuslaan
Bij de Mercuriuslaan kan je begeleid wonen. Hier wonen 16 mensen. Je hebt een eigen appartement. Met een zit- en slaapkamer, een keuken, een douche en wc en een opbergruimte. Op de begane grond is een gemeenschappelijke huiskamer. Hier drinken we koffie, spreken we de dag door en maken we een praatje. Je hebt de mogelijkheid om samen te eten, maar dat kan natuurlijk ook op je eigen appartement.

 

Begeleiding
Bij de Mercuriuslaan zijn begeleiders aanwezig en maken we gebruik van DigiContact. DigiContact is ondersteuning op afstand via beeldbellen. Je kunt met je iPad of computer 24 uur per dag contact maken. Het enige wat je hoeft te doen is de knop “maak verbinding” aan te klikken. Er komt vervolgens een professionele begeleider in beeld die jou kan helpen.

Bij de Mercuriuslaan kijken we naar wat jij wilt doen en wat je zelf kunt. Ook kijken we naar wat jouw familie en/of kennissen doen om jou te ondersteunen. Wij ondersteunen dit alles waar nodig, om een gewoon leven, een eigen leven, mogelijk te maken.

 

Ligging
De Mercuriuslaan is een mooie locatie in het gebied van Sprengenbos (West). Hier kun je prachtig doorheen wandelen. Op 15 minuten lopen van het centrum is er is een supermarkt in de wijk. We zitten middenin de community van het Walterbosch, met 55+ bewoners. Dit maakt dat we elkaar kunnen helpen waar nodig.

Voor deze woonvorm heb je een indicatie nodig vanuit de WLZ (Wet langdurige zorg). Alle informatie daarover vind je op de website van de Rijksoverheid.

Mercuriuslaan

Woonlocatie
Mercuriuslaan 35/103
7314 KR Apeldoorn
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Woonlocatie

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.
Specialisme

autisme

psychische problematiek

psychiatrische problematiek

Ligging

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

bos/park

Binnen 1km afstand van de locatie is er een bos of park gelegen.

winkels

Binnen 1km afstand van de locatie bevinden zich winkels.

openbaar vervoer

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.
Woonvorm

eigen zit/slaapkamer

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

eigen keukenblok

Je hebt hier de beschikking over een keukenblok. Het keukenblok hoef je met niemand te delen.

eigen sanitair

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair hoef je met niemand te delen.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

 

 

 

Componence Asset List