Laan van Kernhem is een intensieve zorglocatie in Ede. Bij Laan van Kernhem wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB) en ouderen. We wonen met 23 bewoners op de onderste twee verdiepingen van een appartementencomplex.

Wonen bij Laan van Kernhem

De begeleiders geven belevingsgerichte zorg. Ze weten precies wat je nodig hebt en houden goed rekening met je leeftijd. Wie boven woont heeft een zit/slaapkamer, een keukentje, douche en toilet. Er is daar een gemeenschappelijke ruimte waar je met elkaar kunt eten of koffiedrinken. De benedenverdieping is opgedeeld in twee wooneenheden met elk een gemeenschappelijke huiskamer. Als je daar woont, heb je een eigen zit/slaapkamer. Beneden is een snoezelruimte.

Begeleiding

De meeste bewoners hebben last van ouderdomskwalen. Er is 24 uur per dag zorg. De begeleiders kijken naar wat je nodig hebt om je goed te voelen. Er is altijd iemand op de locatie aanwezig. Ook 's nachts is er altijd iemand wakker om te helpen. Overdag gaan bewoners naar hun werk of de dagbesteding.

In Bennekom is er een buurtboerderij. Daar gaan sommigen naartoe. Je kunt ook naar de interne dagopvang. Daar is het gezellig samenzijn, koffiedrinken, eten en activiteiten ondernemen die bij je passen. Voor de meeste bewoners is het lastig om de pedicure, de kapper en de huisarts te bezoeken. Daarom komen zij naar ons toe.

Laan van Kernhem

Intensieve zorglocatie
Laan van Kernhem 299-315
6718 GW EDE
Doelgroep

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Intensieve zorglocatie

Op onze intensieve zorglocaties kun je terecht als je dag en nacht hulp nodig hebt. De locatie is ingericht om jouw dagelijks leven zo prettig mogelijk te maken en er is altijd professionele begeleiding aanwezig.
Specialisme

epilepsie

autisme

geriatrische problematiek

Ligging

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

bos/park

Binnen 1km afstand van de locatie is er een bos of park gelegen.

winkels

Binnen 1km afstand van de locatie bevinden zich winkels.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

rolstoeltoegankelijk

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.

snoezelruimte

Snoezelen is een heerlijke ontspannende bezigheid voor mensen met een ernstig meervoudige beperking, maar ook de mensen met een lichtere handicap verblijven er graag.
Woonvorm

eigen zit/slaapkamer

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

eigen keukenblok

Je hebt hier de beschikking over een keukenblok. Het keukenblok hoef je met niemand te delen.

eigen sanitair

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair hoef je met niemand te delen.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat