Jacques Bloemhof is een woonlocatie in Hoorn voor mensen met een verstandelijke beperking (VB) en een lichte verstandelijke beperking (LVB).

Wonen bij Jacques Bloemhof

​Op deze locatie wonen zowel jong volwassenen als volwassenen. De meeste bewoners gaan overdag naar eigen dagbesteding of werk. Jacques Bloemhof bestaat uit 3 woonlagen met in totaal 29 appartementen. Elk appartement heeft een woonkamer met keukenblok, slaapkamer, was/bergruimte, badkamer met toilet en douche en een eigen balkon. Aan de achterkant van het gebouw kun je op een mooi terras aan het water zitten.

Op de begane grond is een gezellige grote gezamenlijke woonkamer waar je overdag koffie kunt drinken en gezellig een praatje kunt maken. Op de eerste verdieping is ook een algemene ruimte aanwezig. In de algemene ruimten kun je mee-eten, televisie kijken en spelletjes doen.

In gezellige woonwijk

De locatie ligt in de gezellige woonwijk Kersenboogerd met een supermarkt op enkele minuten loopafstand. Het station is 10 minuten lopen en vanaf daar ben je snel in het centrum van Hoorn.

Begeleiding

Op de locatie is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Wij ondersteunen je, je eigen leven te leiden, zoals jij het zelf voor ogen hebt. We gaan uit van jouw wensen en mogelijkheden. Eigen keuzes leren maken is voor ieder mens belangrijk.  Daar helpen we je graag bij. Jouw hulpvragen zetten we om in doelen en dromen en daar werken we samen stap voor stap naar toe.

Jacques Bloemhof

Woonlocatie
Jacques Bloemhof 15
1628 VM Hoorn
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Woonlocatie

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.
Specialisme

autisme

Ligging

zorgcentrum

Binnen 1km afstand van de locatie is er een zorgcentrum.

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

winkels

Binnen 1km afstand van de locatie bevinden zich winkels.

openbaar vervoer

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

rolstoeltoegankelijk

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.
Woonvorm

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

eigen keukenblok

Je hebt hier de beschikking over een keukenblok. Het keukenblok hoef je met niemand te delen.

eigen sanitair

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair hoef je met niemand te delen.

appartement

Je hebt een zelfstandige woonruimte met aparte woonkamer en slaapkamer(s).

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

 

 

 

Componence Asset List