De Hummeloseweg is een woonlocatie in Hengelo voor mensen met een verstandelijke beperking.

Wonen op de Hummeloseweg in Hengelo

We wonen hier met 16 bewoners. Er zijn 14 appartementen en 2 studio's. Elk appartement heeft een halletje, woonkamer met keukenblok, slaapkamer, toilet en badkamer. Elke studio heeft 1 grote zit/slaapkamer, keukenblok, toilet en badkamer. Je hebt een mooi appartement voor jezelf. Je woont best zelfstandig in jouw eigen appartement. En je mag het helemaal inrichten zoals je zelf wilt. Daarnaast is er een plek waar je elkaar kunt ontmoeten en waar medewerkers een werkplek hebben.

Begeleiding

De begeleiding helpt de bewoners waar het nodig is om zo zelfstandig mogelijk hun leven in te richten. Begeleiding is op hun eigen appartement of in de huiskamer. Samen met de bewoner kijken we welke ondersteuning iemand nodig heeft en waar iemand nog graag aan wil werken. De bewoner maakt samen met de begeleiding een plan om aan persoonlijke wensen en behoeften te werken. Wij vinden het belangrijk dat jij je hier op je plek voelt en zullen je daarom goed willen leren kennen. Wanneer er geen begeleiding aanwezig is, maar je toch een vraag hebt die niet kan wachten is er de mogelijkheid om contact met Digicontact op te nemen.

Ligging

De locatie ligt op loopafstand van het centrum, met om de hoek een supermarkt. Het is een gezellig dorp waar jaarlijks een aantal leuke evenementen worden georganiseerd.

Hummeloseweg

Woonlocatie
Hummeloseweg 10
7255 AH Hengelo
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.
Locatietype

Woonlocatie

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.
Specialisme

epilepsie

auditieve beperking

visuele beperking

autisme

Faciliteiten

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.
Woonvorm

eigen zit/slaapkamer

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

eigen keukenblok

Je hebt hier de beschikking over een keukenblok. Het keukenblok hoef je met niemand te delen.

eigen sanitair

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair hoef je met niemand te delen.

appartement

Je hebt een zelfstandige woonruimte met aparte woonkamer en slaapkamer(s).

studio

Je beschikt over een zelfstandige woonruimte.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

 

 

 

Componence Asset List