Gezinslocatie Tilburg is een woonlocatie voor mensen met een verstandelijke beperking (VB) en hun kinderen. Tijdens de zwangerschap ben je ook al welkom op de locatie.

Zo zelfstandig mogelijk opvoeden

Als je op de gezinslocatie woont, verzorg je zelf je kindje of je leert hoe je dat doet. Je krijgt begeleiding bij alle opvoedtaken. We kijken mee naar de ontwikkeling van jouw kind en naar een veilig klimaat in je gezin. In het begin kijken we veel met je mee, daarna ga je aan de slag met een eigen plan. Wij vinden het erg belangrijk om met jou te werken aan je eigen manier van ouderschap.

Zo zelfstandig mogelijk wonen

Elk gezin woont in een eigen appartement. Je woont zelfstandig. Als je nog vaardigheden wilt leren, dan maken we met jou hier een plan voor. Bijvoorbeeld koken, het huishouden, regelzaken met andere instanties en het opkomen voor jezelf. Een appartement heeft twee slaapkamers en een eigen keuken en badkamer. De meeste appartementen hebben een eigen balkon en een berging. In het gebouw is een lift aanwezig en er is een speeltuintje voor kleine kinderen op het terrein van de locatie aanwezig.

Gezinslocatie Tilburg

Woonlocatie
Bisschop Godschalkstraat 80A
5014 PR Tilburg
Doelgroep

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!

Ouders met een beperking

Een kind krijgen is heel bijzonder. Jij zorgt voor je kind. Wij helpen je te ontdekken hoe je dit het beste kunt doen. Zodat jij je kind zelf zo goed mogelijk op kunt voeden.
Locatietype

Woonlocatie

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.
Ligging

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

winkels

Binnen 1km afstand van de locatie bevinden zich winkels.

openbaar vervoer

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.
Faciliteiten

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.
Woonvorm

appartement

Je hebt een zelfstandige woonruimte met aparte woonkamer en slaapkamer(s).

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

 

 

 

Componence Asset List