De Driemaster is een woonlocatie in Gouda. Hier wonen dertien mensen met een verstandelijke beperking (VB). We zijn allemaal tussen de 21 en 58 jaar oud. De Driemaster is een fijne plek in een woonwijk.

Wonen bij De Driemaster

Bij De Driemaster hebben we allemaal een eigen studio, die zijn gebouwd op seniorenwoningen. De begeleiding ondersteunt jou waar jij dat nodig hebt en kijkt naar je persoonlijke wensen en mogelijkheden. Alles wat je zelf kunt doen, doe je ook zelf. Koken mag in je eigen keuken, met de hulp van een begeleider. Maar je kunt dit ook samen met de anderen doen. We eten dan in de gemeenschappelijke woonkamer.

Fijne buurtbewoners

Overdag gaat iedereen naar het werk of de dagbesteding. De bushalte ligt dichtbij. Er zijn zes vaste teamleden en er zijn stagiaires. We kunnen goed opschieten met de mensen uit de buurt.

Driemaster

Woonlocatie
Hugo de Vrieslaan 130/160
2803 JM  GOUDA
Doelgroep

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Woonlocatie

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

 

 

 

Componence Asset List