De Twikkelstraat in Arnhem is een woonlocatie voor mensen met een verstandelijke beperking (VB). We wonen op de beneden- en eerste verdieping.

Wonen bij De Twikkelstraat

Je woont in een bijzonder gebouw. Helemaal vierkant met in het midden een mooie tuin vol bloemen. Er is een lift en heel veel glas. Het is een paar jaar geleden verbouwd. We wonen op de beneden- en eerste verdieping. Op de tweede verdieping wonen andere mensen. De begeleiders geven je precies de hulp die je nodig hebt. We eten vaak samen in de woonkamer. Dat hoeft niet. Je mag ook in je eigen huis eten.

Veel vrijwilligers actief

In ons huis zijn veel vrijwilligers actief. Dat is hartstikke fijn, want daardoor gebeurt er best veel. In de zomer gaan we veel fietsen en wandelen. In de winter doen we binnen spelletjes. Sommigen van ons gaan samen met vrijwilligers naar de kerk. We hebben ook een eigen bus. Dan kunnen we makkelijk ergens heen. Het winkelcentrum is dichtbij. Daar kun je lopends heen. Voor de deur is ook een bushalte.

De Twikkelstraat

Woonlocatie
Twikkelstraat 6
6825 BW Arnhem
Doelgroep

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Woonlocatie

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.
Specialisme

epilepsie

autisme

Ligging

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

sportaccommodatie

Binnen 1km afstand van de locatie is er een sportaccommodatie.

winkels

Binnen 1km afstand van de locatie bevinden zich winkels.

openbaar vervoer

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

rolstoeltoegankelijk

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.

belevingstuin

In een belevingsgerichte tuin ervaar je allerlei verschillende soorten prikkels. De tuin heeft verschillende natuur gerelateerde elementen met aandacht voor zicht, tastzin, geluid, geur en smaak.
Woonvorm

eigen zit/slaapkamer

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

eigen keukenblok

Je hebt hier de beschikking over een keukenblok. Het keukenblok hoef je met niemand te delen.

eigen sanitair

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair hoef je met niemand te delen.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

 

 

 

Componence Asset List