De Spil is een woonlocatie in Genemuiden. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). Je hebt hier je eigen appartement, met een slaapkamer en badkamer.

Wonen bij De Spil

De begeleiding ondersteunt je vooral in je eigen appartement. Samen maken we afspraken waarmee en wanneer we jou komen helpen. Dat kan van alles zijn. Van koken tot de was doen. En bij het voeren van moeilijke gesprekken. Of het opruimen van je woning. Alle afspraken zetten we in je ondersteuningsplan. Ook is er één keer in de twee maanden een bewonersbespreking. We vinden jouw mening namelijk erg belangrijk. Je kunt dan al je punten en wensen bespreken.

Gemeenschappelijke huiskamer

Je kunt in jouw appartement zelf koken en eten. Maar je mag ook mee-eten in de gemeenschappelijke huiskamer. Daar kun je ’s avonds ook een kop koffie drinken. In het weekend doen we best vaak leuke activiteiten samen. Zoals film kijken, karaoke of samen koken. Natuurlijk kan jouw bezoek zo vaak komen als jij wilt. In overleg kan er ook iemand blijven slapen.

De Spil

Woonlocatie
Spil 1
8281 NN Genemuiden
Doelgroep

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Woonlocatie

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.
Specialisme

auditieve beperking

visuele beperking

autisme

lichamelijke beperking

Ligging

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

rolstoeltoegankelijk

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.
Woonvorm

eigen zit/slaapkamer

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

eigen keukenblok

Je hebt hier de beschikking over een keukenblok. Het keukenblok hoef je met niemand te delen.

eigen sanitair

Je hebt hier de beschikking over een sanitair, zoals een wasbak, wc en douche. Het sanitair hoef je met niemand te delen.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

 

 

 

Componence Asset List