Brugstraat is een woonlocatie Brugstraat in Heerde. Er is ook een dagbesteding. De locatie is speciaal ingericht voor mensen met een ernstige meervoudige beperking (EMB). Achttien mensen wonen met elkaar in drie woningen. Iedereen heeft een eigen kamer. De Brugstraat heeft een snoezelruimte, een belevingstheater en een tuin.

Wonen bij de Brugstraat

De begeleiding is altijd aanwezig. Omdat de bewoners niet goed kunnen bewegen, is er een speciale tillift aan het plafond. De locatie ligt langs het Apeldoorns kanaal aan de rand van het dorp. De winkels zijn vlakbij en je kan met de bus overal naartoe.

Methode Vlaskamp

Iedere begeleider bij de Brugstraat kan iets speciaals. Ze helpen allemaal om met kleine stapjes steeds een beetje meer te kunnen. Daarbij kijken ze heel goed wat je precies kunt en nodig hebt. Dat heet de ‘methode Vlaskamp’

Brugstraat

Woonlocatie, Werk en dagbesteding
Brugstraat 2b, 2c, en 2d
8181 VH HEERDE
Doelgroep

Ernstige meervoudige beperking

Je kunt genieten van kleine alledaagse dingen. We besteden veel aandacht aan communicatie. Om zo goed als mogelijk te weten te komen wat jij wilt en waarom je dat wilt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.
Locatietype

Woonlocatie

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.

Werk en dagbesteding

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.
Ligging

centrum

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

bos/park

Binnen 1km afstand van de locatie is er een bos of park gelegen.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

rolstoeltoegankelijk

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

snoezelruimte

Snoezelen is een heerlijke ontspannende bezigheid voor mensen met een ernstig meervoudige beperking, maar ook de mensen met een lichtere handicap verblijven er graag.
Woonvorm

eigen zit/slaapkamer

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

 

 

 

Componence Asset List