Asterstraat is een woonlocatie in Haarlem. Hier wonen 14 ouderen met een verstandelijke beperking (VB). De Asterstraat is een kleine en overzichtelijke woonlocatie.

Begeleid wonen bij Asterstraat in Haarlem

Alle bewoners van de Asterstraat hebben meer zorg nodig. Zo helpen we bewoners die vergeetachtig zijn, en bewoners die niet meer voor zichzelf kunnen zorgen. Er zijn twee groepen. Nieuwe bewoners komen in de groep die het beste bij hen past.

De hele dag begeleiding

Sommige bewoners gaan een paar dagen per week naar de dagbesteding. Andere bewoners blijven thuis en krijgen interne dagbesteding. De begeleiders zijn er de hele dag. Ook ’s nachts kan er een begeleider opgeroepen worden. Zo zorgen we dag en nacht voor een veilige woonomgeving.

Oude dag

Onze bewoners genieten van hun oude dag. Uitslapen, naar muziek luisteren, een dutje doen of een borreltje drinken; het kan allemaal. Of misschien blijft een bewoner liever een keertje thuis in plaats van naar de dagbesteding te gaan. Wij vinden kleine dingen in het leven belangrijk en proberen elke dag zo in te richten dat de bewoners zich prettig voelen.

De Asterstraat ligt in een oude wijk aan de rand van het centrum van Haarlem. Er is een mooie binnentuin. Op de eerste verdieping is een veilig dakterras. De groep voor mensen met dementie kunnen we afsluiten als dat nodig is.

Asterstraat

Woonlocatie, Werk en dagbesteding
Asterstraat 9 - 11
2012 XL Haarlem
Doelgroep

Ouderen

Je wilt zelf keuzes blijven maken en blijven genieten. Je behoeftes veranderen nu je ouder wordt. We kijken samen naar jouw wensen en mogelijkheden. Zodat jij een aangenaam leven blijft houden en een fijne oude dag hebt.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Woonlocatie

Als je op een locatie van Philadelphia woont dan heb je een eigen kamer of appartement. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt.

Werk en dagbesteding

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.
Ligging

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

openbaar vervoer

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

rolstoeltoegankelijk

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.

snoezelruimte

Snoezelen is een heerlijke ontspannende bezigheid voor mensen met een ernstig meervoudige beperking, maar ook de mensen met een lichtere handicap verblijven er graag.
Woonvorm

eigen zit/slaapkamer

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer.

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

 

 

 

Componence Asset List