Wil jij met jouw locatie een etentje winnen van Mounir Toub? De vraag van deze week komt van de hele groep!

Wil je meedoen? Vul dan hier jouw antwoord in!

 

Wil je nóg meer kans maken op het etentje? Beantwoord dan ook de vragen van kandidaten Bianca, Sven, Mitchell en Cheryl, door naar de video-pagina te gaan.

Talenten

Bij Philadelphia geloven we erin dat mensen hun talenten verder kunnen ontwikkelen. Het programma Kitchen Impossible is een mooi voorbeeld van het aan de slag gaan met de talenten. Doe jij ook mee?

> Ja! Ik wil ook aan de slag met mijn talenten!

> Ja! Wat zijn de mogelijkheden voor mijn bedrijf om hen ook een kans te geven?

 

Kan je mij uitleggen wat talenten zijn?
 

Over Philadelphia

Philadelphia is een landelijke zorginstelling. Wij begeleiden mensen met een verstandelijke beperking en willen dat onze cliënten mede dankzij ons werk gelukkig kunnen zijn. En het beste uit zichzelf kunnen halen. 

Voor het programma Kitchen Impossible werkt Philadelphia samen met MEE en NET5. De deelnemers van het programma worden begeleid door presentatrice Nicolette van Dam. Daarnaast zijn chefkok Robert Kranenborg en Mounir Toub degenen die de kandidaten leren koken op het hoogste niveau. 

Meer weten over Philadelphia? Neem gerust contact met ons op. 

Contact

Voor vragen over werken en leren bij Philadelphia, neem dan contact op met het cliëntbureau - 0800 0830. Voor algemene vragen over Philadelphia en Kitchen Impossible, kan je bellen met Diana Looman - (06) 83 23 18 41

U dient een waarde in te voeren.
U dient een waarde in te voeren.