Werk vinden en behouden

Een jobcoach kan je helpen bij het vinden en behouden van werk. Meer weten?

Neem contact met ons op

De jobcoach helpt

Als je werkfit bent en bijvoorbeeld het leerwerktraject hebt afgerond dan kun je op zoek gaan naar werk. De jobcoach helpt jou bij het vinden van een betaalde baan. Wanneer je werk gevonden hebt dat bij je past dan kan de jobcoach jou ook helpen om de baan te behouden.

Persoonlijk werkprogramma

Samen met jou kijkt de jobcoach naar waar jij ondersteuning bij kunt gebruiken. Als je een betaalde baan hebt gevonden dan ondersteunt de coach jou bij het inwerktraject. In overleg met jouw nieuwe werkgever wordt een persoonlijk werkprogramma opgesteld.

Daarnaast zorgt de jobcoach er voor dat jouw nieuwe collega’s voorbereid zijn op jouw komst. Dat ze weten hoe ze jou het beste kunnen begeleiden en de samenwerking soepel verloopt. Zodat jij zelfstandig kunt werken en je prettig voelt op je nieuwe werkplek.

‘Blik op werk’-keurmerk

Philadelphia beschikt voor jobcoaching over het ‘Blik op werk’-keurmerk. Dat betekent dat een onafhankelijke kwaliteitsorganisatie heeft getoetst dat onze werkzaamheden aan de kwaliteitsnormen voldoen. Dankzij dit keurmerk kunnen ook mensen begeleiden naar en bij betaald werk in opdracht van het UWV.

Op zoek naar werk?

Wil jij ondersteuning bij het vinden of behouden van een betaalde baan? Onze jobcoaches van Stichting Werk & Begeleiding Mijn Werk zitten verspreid door het hele land en helpen jou graag verder.

Vragen

Zoeken in de veelgestelde vragen?


Zoek een locatie