Met de Phila inlog-app kun je overal en op elk apparaat inloggen op mijnphiladelphia.nl. De 'Phila inlog'-app is te vinden in de Google app store of de Apple app store van je (eigen) mobiele device. Door het gebruiken van de app, bespaart Philadelphia veel geld.

LET OP!
Per 1 december wordt de Phila Login-app stapsgewijs vervangen door de Microsoft Authenticator Login-app. De leverancier van de Phila Login-app stopt met het aanbieden van deze app. Je wordt vooraf geïnformeerd wanneer dit voor jou van toepassing is. Klik hier voor de instructie van de 'Microsoft Authenticator Login'-app.


Installeren van de Phila Login-app


Heb je een smartphone:

Om met de app in te kunnen loggen gebruikt u uw smartphone. Lees in de handleiding hoe je de app kunt downloaden en instellen op je telefoon op tablet:

Handleiding voor iPhone en iPad
Handleiding voor Samsung, LG etc.

LET OP: in nieuwere Huawei modellen (zoals: P40, P40 Pro, Mate 30 en 40, Mate Xs en Honor 30) en andere telefoons van Chinese aanbieders zit geen Google app store meer.
 

Heb je geen smartphone:

Als je medewerker bent en je hebt nog geen smartphone dan kun je hierover ingesprek gaan met je manager. Je kan de app ook downloaden op je privé-telefoon.

Ervaar je problemen bij het inloggen, kijk voor meer informatie bij de Servicedesk Mijn Philadelphia


Makkelijk en veilig 
De app zorgt ervoor dat je niet altijd je wachtwoord hoeft in te vullen om in te loggen bij mijnphiladelphia.nl. Deze manier voldoet aan de eisen voor toegang tot persoonsgegevens (AVG).


Met gezichtsscan
Inloggen via de inlog-app gebeurt standaard door een gezichtsscan. Je stelt de app één keer in met een gezichtsscan. Elke keer daarna herkent de app je gezicht. Daarna scan je, wanneer nodig, de QR-code en je bent ingelogd.


Of pincode of vingerafdruk
Vind je de gezichtsscan niet handig of lukt dit niet? Je kunt ook andere opties kiezen, bijvoorbeeld een pincode of een vingerafdruk.

      

Gezichtsherkenning            Pincode 

Installeren van de 'Microsoft Authenticator Login'-app

Per 1 december wordt de Phila Login-app stapsgewijs vervangen door de Microsoft Authenticator Login-app. De leverancier van de Phila Login-app stopt met het aanbieden van deze app. Je wordt vooraf geïnformeerd wanneer dit voor jou van toepassing is.

De Microsoft Authenticator-app is te vinden in de Appstore of Google Playstore. Het kost ongeveer 15 minuten en je hebt hiervoor je smartphone én een computer nodig.

Instructie inlog-app Microsoft iPhone
Instructie inlog-app Microsoft Android

 

Wij houden je via Mijn Philadelphia op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de inlog-app.