Werken bij Philadelphia

Past een baan in de gehandicaptenzorg bij jou?

Ga direct naar onze vacatures

De landelijke campagne Ik Zorg is eind 2018 gestart met het doel de komende jaren nieuwe medewerkers te werven voor de sector Zorg en Welzijn. Ook Philadelphia zet zich in voor de Ik Zorg-campagne. Op deze pagina vind je verhalen van onze medewerkers. Zij vertellen wat hun functie inhoudt, waarom zij gekozen hebben voor een baan in de gehandicaptenzorg en waarom ze Philadelphia een aantrekkelijke werkgever vinden. Wie kunnen nu beter uitleggen waarom werken in deze sector zo bijzonder en betekenisvol is dan de mensen die dat zelf elke dag met hart en ziel doen?

Werken in de Zorg

Ik Zorg is onderdeel van het actieprogramma Werken in de Zorg met als doel dat in 2022 de personeelstekorten terug zijn gebracht tot nul of daar dichtbij. De campagne Ik Zorg wil laten zien welke kansen en mogelijkheden er zijn én hoe leuk en afwisselend het is om in onze sector te werken! Met echte verhalen, van echte medewerkers. Je kunt deze verhalen vinden op Ontdekdezorg.nl en op social media onder de #ikzorg.

Werken bij Philadelphia

Op dit moment ondersteunt Philadelphia ongeveer 7800 mensen met een verstandelijke beperking. Verspreid over zo’n 600 kleinschalige locaties zorgen onze professionals voor ondersteuning op maat. We benutten de voordelen van een grote organisatie en hebben veel expertise in huis zoals: gedragsdeskundigen, fysiotherapeuten, logopedisten en ergotherapeuten.

Samenwerken

We weten ook hoe belangrijk het is om verbinding te maken en te behouden in de buurt. We werken samen met andere zorgaanbieders, vrijwilligersorganisaties, gemeenten en ondernemers uit de omgeving. Zodat we iedereen maatwerk kunnen bieden en succesvol bijdragen aan een prettig leven.

Philadelphia is er voor mensen van ieder geloof, nationaliteit of geaardheid. We bieden veel ruimte voor initiatief en eigen inbreng in je loopbaan. Je krijgt de ruimte om echt een bijdrage te leveren aan de organisatie. Lees meer over onze missie en visie.